Om oss

Beprövad expertis

Mitsubishi Technology

Verbatim är ett helägt dotterbolag som tillhör Tokyo-baserade Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd (MKM). MKM:s moderbolag, Mitsubishi Chemical Corporation (MCC) är ett av Japans största kemiföretag och har mer än 60 års erfarenhet av att utveckla teknik för belysningsmaterial.
Verbatim använder sitt expansiva globala nätverk för att marknadsföra en serie LED- och OLED-produkter av hög kvalitet som ska ge konsumenter bättre belysning, sänka elkostnaderna och öka lampornas livslängd. Serien består bl.a. av LED-lampor med högt färgåtergivningstal (HCRI) genom att använda teknik från Mitsubishi Chemical.
Besök Mitsubishi Chemical
Verbatim - 40 år av datalagring
Från starten 1969 har Verbatim format utvecklingen av datalagringstekniken, från disketter till CD- och DVD-skivor och högupplöst Blu-raymedia till dagens externa hårddiskar, flashminneskort, USB-enheter och flashdiskar. När de nu ger sig in på marknaden för LED- och OLED-belysning kommer Verbatim att sätta sitt betrodda tekniska märke på branschen och garantera högsta möjliga produktkvalitet och kundservice.
Besök Verbatim Europas webbplats för datalagring