Verbatims produkter har globalt anseende och säljs i mer än 120 länder, och utbudet innefattar optiska lagringsmedier, USB-enheter, minneskort, hårddiskar, SSD-enheter, mobiltillbehör och filament för 3D-utskrift. Verbatims FoU-kapacitet och tekniska ledarställning i kombination med hård kvalitetsstyrning vid tillverkningsprocesserna säkerställer förstklassiga produkter och tillförlitliga tekniklösningar.

Pionjär inom datalagring

Alltsedan företaget grundades 1969 har Verbatim varit ledande inom teknikutvecklingen för datalagring. Ordet verbatim betyder på latin ”ordagrant” och har sedan företaget grundades använts för att illustrera principen med exakt och felfri datalagring. Från disketter och optomagnetisk lagring till CD, DVD och Blu-ray, externa hårddiskar, flash-minnen, USB- och SSD-enheter – Verbatims omfattande portfölj och inflytande i branschen är enastående.

Förutom företagets kärnverksamhet med datalagringsprodukter erbjuder man även datortillbehör, med samma höga standarder beträffande kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet.

Innovatör inom 3D-utskriftsmaterial

Verbatim har sedan 2014 tillhandahållit högkvalitativa filament för 3D-utskriftsbranschen. I sortimentet ingår de vanligaste filamenten, ABS och PLA samt vissa som tagits fram särskilt för Verbatim. Precis som med alla Verbatim-produkter tillverkas våra filament med höga kvalitetsstandarder och täta toleranser vilket säkerställer jämn matning och stabila utskrifter.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

GB = 1 miljarder byte. Den tillgängliga kapaciteten för lagringsenheten blir mindre, enheten använder upp till 10 % av minnet för formatering och andra funktioner. Se www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH