DATARÄDDNINGSTJÄNST

Få en gratis utvärdering

När en hårddisk eller en annan lagringsenhet slutar att fungerar så finns ofta all data kvar på enheten och de kan eventuellt räddas.  Filerna på din enhet kan vara oersättliga och därför värda att räddas.

• Dataräddning för hårddiskar, SSD-enheter, minneskort, USB-enheter
  • Våra tekniker räddar dina data i ett säkert labb
  • Data kan räddas redan inom två dagar (2–21 dagar)
  • Statusövervakning vid alla steg
  • När räddningen är klar skickas alla återställda data tillbaka på en extern enhet
  • Gratis frakt med en förbetald fraktetikett
  • Inga ytterligare avgifter om data inte kan räddas

KOSTNADER:

• En standardavgift på £47,19 / €59,29 (inklusive skatt) debiteras när du bekräftar beställningen och skickar in din enhet för utvärdering.
  • Ytterligare en avgift tillkommer om utvärderingen av din enhet lyckas och data kan räddas.  Du får veta dataräddningstjänstens totala kostnad när du har fyllt i blanketten på vår tjänsteportal och gett information om felet, inklusive enhetens typ och vilka filer som måste räddas.

För att få en gratis utvärdering fyller du i uppgifterna nedan och klickar dig vidare till tjänsteportalen.

Tack för att du kontaktar oss. Det gick att skicka in din information. Besök Seagate Recovery Service Portal för ytterligare instruktioner.
Seagate Recovery Service Portal