KAITEKI-filosofin

KAITEKI betyder "trivsel" eller "lätthet" på japanska och är vårt motto för att representera global livskvalitet som möjliggörs med hjälp av hållbara tekniker.

 

Daily variations in colour temperature of light

Hållbarhet och respekt för miljön är viktiga delar i KAITEKI-konceptet: Verbatims LED-baserade lösningar bidrar till att uppnå båda.

LED-lampor har förutom låg elförbrukning lång hållbarhet, ger mindre avfall, bättre återvinningsmöjligheter och återanvändning av material och resurser och har fördelaktig inverkan på tillverkning och design. LED-lampor innehåller inget kvicksilver och har längre livstid vilket innebär färre byten och därmed mindre avfall.

Trivselljus

Ljus har stor betydelse i vårt dagliga liv. Ljuset påverkar hur vi mår - oavsett om det är gryningsljus, levande ljus eller den typ av ljus som bara kan upplevas varma sommardagar

Verbatims LED- och OLED-belysning ger dig möjlighet att skapa flera olika stämningar. Butiker kan t.ex. ändra sin interiör så att den speglar den kollektion som visas, tiden på dygnet eller t.o.m. vädret. Om det är kallt och regnigt ute kan man använda en varm och inbjudande belysning. Om det är en varm sommardag kan interiören göras behagligt sval.

Även hemmet ska kunna fungera för flera olika aktiviteter. Med LED-belysning kan varje aktivitet få sin egen atmosfär: stark belysning när du ska städa eller när barnen leker, dämpad belysning när du tittar på TV, romantiskt ljus för en intim middag och mjukare belysning för en kväll med vännerna - allt detta kan du göra med Verbatims belysningssystem.

Trivselljus