50 ċr av betrodda tekniklösningar

Verbatims produkter har globalt anseende och säljs i mer än 120 länder, och utbudet innefattar optiska lagringsmedier, USB-enheter, minneskort, hårddiskar, SSD-enheter, mobiltillbehör, LED-belysning och filament för 3D-utskrift. Verbatims FoU-kapacitet och tekniska ledarställning i kombination med hård kvalitetsstyrning vid tillverkningsprocesserna säkerställer förstklassiga produkter och tillförlitliga tekniklösningar.

Pionjär inom datalagring

Alltsedan företaget grundades 1969 har Verbatim varit ledande inom teknikutvecklingen för datalagring. Ordet verbatim betyder på latin ”ordagrant” och har sedan företaget grundades använts för att illustrera principen med exakt och felfri datalagring. Från disketter och optomagnetisk lagring till CD, DVD och Blu-ray, externa hårddiskar, flash-minnen, USB- och SSD-enheter – Verbatims omfattande portfölj och inflytande i branschen är enastående.

Förutom företagets kärnverksamhet med datalagringsprodukter erbjuder man även datortillbehör, med samma höga standarder beträffande kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet.

Unik LED-belysning

Verbatim intar en viktig roll på LED-belysningsmarknaden, med utveckling och försäljning av ett brett utbud LED-lampor och armaturer för kontor, hotell, restauranger och hushåll. Ett stort antal belysningsprodukter har utvecklats av Mitsubishi Chemicals FoU-team, vilket resulterat i LED-belysning med världsledande värmestyrning, högklassig färgåtergivning och låg bländfaktor. Resultatet är bättre belysningsegenskaper, låg effektförbrukning och lång livslängd.

Innovatör inom 3D-utskriftsmaterial

Verbatim har sedan 2014 tillhandahċllit högkvalitativa filament för 3D-utskriftsbranschen. I sortimentet ingċr de vanligaste filamenten, ABS och PLA samt vissa som tagits fram särskilt för Verbatim. Precis som med alla Verbatim-produkter tillverkas vċra filament med höga kvalitetsstandarder och täta toleranser vilket säkerställer jämn matning och stabila utskrifter.