3D-utskrift

Filament av hög kvalitet som innehåller unika material från Mitsubishi Chemical.

 
Filamentutbud

Ta en titt på vårt utbud av filament. Här är ett diagram som snabbt beskriver skillnaderna, nyckelfunktionerna och applikationerna hos de filament vi erbjuder.

Filamentutbud
Granskning av Verbatim BVOH

Hög prestanda, snabb upplösning, vattenlösligt stödmaterial för pålitlig 3D-utskrift av komplexa föremål.

BVOH är material som är lätta att skriva ut på, som har pålitliga extrusionsegenskaper och en snabb upplösningstid som är betydligt snabbare än befintliga PVA-/PVOH-material på marknaden, vilket gör det möjligt för designers att förverkliga sina 3D-modeller i betydligt snabbare takt.

DURABIOTM lanserad

Utvecklades som ett glassubstitut av Mitsubishi Chemical som redan används inom bilindustrin och mobiltelefonindustrin för produkter som pekskärmar, utsmyckning till konsol och instrumentbräda samt yttre radiatorgrillar. DURABIO finns nu tillgänglig som ett 3D-filament.

DURABIO TM  lanserad
Verbatim i 3D
Verbatim i 3D

Verbatim har varit en del av 3D-filamentindustrin sedan 2014 med ett utbud av högkvalitativa filament som innehåller unika material från Mitsubishi Chemical. Genom att kombinera FoU-styrkan hos Mitsubishi Chemical med Verbatims omfattande globala försäljnings- och marknadsföringsverksamhet strävar företaget efter att på sikt bli en ledande långsiktig leverantör till industrin.