BD-R SL 25GB

6x Printable 10 Pack Jewel Case

Översikt

Blu-ray-skivor skapades för hög upplösning. Genom sin höga kapacitet kan Blu-ray-skivor användas för att spela in, lagra och spela upp stora video- och audiofiler med hög upplösning. Verbatims Blu-ray-skivor är kompatibla med de senaste Blu-ray-spelarna/brännarna frċn branschens ledande tillverkare, och Verbatim, som har 50 ċrs erfarenhet, erbjuder Blu-ray-skivor med begränsad livstidsgaranti och den trygga känslan av pċlitlig teknik.

Hög kapacitet
BD-R-skivor (25 GB) har 5 gċnger högre kapacitet än DVD och är perfekta för att spara HD-filmer, stora fotofiler och musik. Om du behöver mer kapacitet sċ är BD-R DL (50 GB) eller BD-R XL (100 GB) idealiska för att kunna spara allt du vill utan flera skivor. Med BD-RE-skivor kan du spara och skriva om data upp till 1000 gċnger!

BD-R SL 25GB* 6x Printable 10 Pack Jewel Case
BD-R SL 25GB* 6x Printable 10 Pack Jewel Case

Snabba inspelningar
Inspelningshastigheten för Verbatims Blu-ray-skivor är mer än tre gċnger högre än för en DVD. 6x Blu-ray kan spelas in med upp till 216 Mbps, 4x med 144 Mbps och 2x med 72 Mbps. Det innebär snabba och stabila inspelningar.

Lċng livslängd
Optiska skivor är den idealiska arkiveringslösningen. De är damm- och vattensäkra och tċl variationer i temperatur och fuktighet. Du behöver inte oroa dig för att förlora dina värdefulla filer om din hċrddisk eller USB-enhet havererar, dċ de finns säkert sparade pċ en Blu-ray-skiva!

HardCoat Scratch Guard
Verbatims Blu-ray-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm och minskar fel vid in- och uppspelning.

BD-R SL 25GB* 6x Printable 10 Pack Jewel Case
BD-R SL 25GB* 6x Printable 10 Pack Jewel Case
Produktinformation

Specialanpassa dina skivor - Printable
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstrċleskrivare. De här skivorna lċter dig skriva ut vad du vill pċ skivytan.

Kapacitet: 25GB
Hastighet: 6x
Förpackningsmodell: 10 Pack Jewel Case
Skivyta: Printable
Utskriftsomrċde: 22-118mm

Den här skivan efterlever BD-R-specifikationerna, version 1.3.

43713 - Global 3D
43713 BD-R Global Disc Surface printed
43713 BD-R Global Disc Surface
43713 - Global Flat