BD-R XL 100GB

4x Wide Inkjet Printable 5 Pack Jewel Case

 

Översikt

Blu-ray-skivor skapades för hög upplösning. Genom sin höga kapacitet kan Blu-ray-skivor användas för att spela in, lagra och spela upp stora video- och audiofiler med hög upplösning. Verbatims Blu-ray-skivor är kompatibla med de senaste Blu-ray-spelarna/brännarna från branschens ledande tillverkare, och Verbatim, som har 50 års erfarenhet, erbjuder Blu-ray-skivor med begränsad livstidsgaranti och den trygga känslan av pålitlig teknik.

Hög kapacitet

BD-R-skivor (25 GB) har 5 gånger högre kapacitet än DVD och är perfekta för att spara HD-filmer, stora fotofiler och musik. Om du behöver mer kapacitet så är BD-R DL (50 GB) eller BD-R XL (100 GB) idealiska för att kunna spara allt du vill utan flera skivor. Med BD-RE-skivor kan du spara och skriva om data upp till 1000 gånger!

BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 Pack Jewel Case
BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 Pack Jewel Case

Snabba inspelningar

Inspelningshastigheten för Verbatims Blu-ray-skivor är mer än tre gånger högre än för en DVD. 6x Blu-ray kan spelas in med upp till 216 Mbps, 4x med 144 Mbps och 2x med 72 Mbps. Det innebär snabba och stabila inspelningar.

Lång livslängd

Optiska skivor är den idealiska arkiveringslösningen. De är damm- och vattensäkra och tål variationer i temperatur och fuktighet. Du behöver inte oroa dig för att förlora dina värdefulla filer om din hårddisk eller USB-enhet havererar, då de finns säkert sparade på en Blu-ray-skiva!

HardCoat Scratch Guard

Verbatims Blu-ray-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm och minskar fel vid in- och uppspelning.

Specialanpassa dina skivor – Wide Printable

Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstråleskrivare. De här skivorna låter dig skriva ut vad du vill, var som helst på skivytan.

BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 Pack Jewel Case
BD-R XL 100GB 4x Wide Inkjet Printable 5 Pack Jewel Case

Produktinformation

Part Number: 43789

Kapacitet: 100 GB
Hastighet: 4x
Förpackningsmodell: 5 Pack Jewel Case
Skivyta: Wide Inkjet Printable
Utskriftsområde: 22-118 mm

Kompatibel med BD-XL-spelare och brännare.

Den här skivan efterlever BD-R-specifikationerna, version 2.0

Verbatims BD-R XL Blu-ray-skivor inkluderar ett tredje lagringslager för att ge en lagringskapacitet på 100 GB!

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Besök supportcentret för nedladdning av programvara, handböcker, vanliga frågor, felsökning, garantier, returer och reparationer samt hur du kontaktar Verbatims tekniska support.

43789 Packaging 3D
BD R XL 100GB 4x printed
43789 Global Flat
BD R XL 100GB 4x unprinted
43789 Global Reflection