CD-R AZO

Crystal

 
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media från Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

På grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 åren, kan Verbatim tillhandahålla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

CD-R AZO Crystal
CD-R AZO Crystal

Lång livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för långsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behålla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tål stora variationer i temperatur och fuktighet.

AZO-teknik
AZO är en patenterad teknologi som uteslutande används av Verbatim. Den ger det ultimata motståndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet.

Crystal-teknik
Den hårda, klara beläggningen på dessa CD-skivor ger ökat ytskydd mot repor och oavsiktlig skada, utan att inspelningskvaliteten påverkas.

CD-R AZO Crystal
CD-R AZO Crystal
Produktinformation

Kapacitet: 700MB
Hastighet: 52x
Förpackningsmodell: 25 Pack Spindle
Disyta: Crystal

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

43352 Global Flat
43352 3D
43352 Global Reflection
CD R Crystal