CD-R AZO

Wide Inkjet Printable

 
CD-R AZO Wide Inkjet Printable
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media frċn Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

Pċ grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 ċren, kan Verbatim tillhandahċlla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

CD-R AZO Wide Inkjet Printable
CD-R AZO Wide Inkjet Printable

Lċng livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för lċngsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behċlla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tċl stora variationer i temperatur och fuktighet.

AZO-teknik
AZO-tekniken ger det ultimata motstċndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet. Detta säkerställer ljud och bild av hög kvalitet och en arkivlivslängd pċ mer än100 ċr.

Specialanpassa dina skivor
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstrċleskrivare. De här skivorna lċter dig skriva ut vad du vill, var som helst pċ skivytan.

CD-R AZO Wide Inkjet Printable
CD-R AZO Wide Inkjet Printable
Produktinformation

Kapacitet: 700 MB
Hastighet: 52x
Förpackningsmodell: 10 Pack Jewel Case
Skivyta: Wide Inkjet Printable - ID Branded
Utskriftsomrċde: 23-118 mm

43325_Global Flat
43325  Global
43325  Global 2
43325 CD-R Global Disc Surface ID printed
43325
43325 CD-R Global Disc Surface ID