CD-RW

Colour 12x

Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media från Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

På grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 åren, kan Verbatim tillhandahålla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

Lång livslängd

Optiska skivor är den bästa lösningen för långsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behålla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tål stora variationer i temperatur och fuktighet.

Flera användningsområden

Verbatims omskrivbara skivor kan skrivas och skrivas om gång på gång. SERL-tekniken tillåter kontinuerliga omskrivningar utan kvalitetsförlust eller försämrat ljud.

CD-RW Colour 12x
CD-RW Colour 12x

Produktinformation

Part Number: 43167

Färgsamlingen

Addera lite färg till din datalagring. Din musiksamling kommer aldrig mer att vara tråkig igen tack vare förpackningar med fem färgglada skivor!

Kapacitet: 700 MB
Hastighet: 12x
Förpackningsmodell: 10 Pack Slim Case
Skivyta: Colour

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Besök supportcentret för nedladdning av programvara, handböcker, vanliga frågor, felsökning, garantier, returer och reparationer samt hur du kontaktar Verbatims tekniska support.

43167 - Global Cropped
43167 - Global 3D
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Purple
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Pink
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Orange
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Green
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Blue
43167 - Global Reflection