DVD+R

Double Layer Matt Silver

 
DVD+R Double Layer Matt Silver
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media frċn Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

Pċ grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 ċren, kan Verbatim tillhandahċlla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD+R Double Layer Matt Silver
DVD+R Double Layer Matt Silver

Lċng livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för lċngsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behċlla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tċl stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard
Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

AZO-teknik
AZO-tekniken ger det ultimata motstċndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet. Detta säkerställer ljud och bild av hög kvalitet och en arkivlivslängd pċ mer än100 ċr.

Dubbla lager, dubbel kapacitet
Dubbla lager av inspelning har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substratlager som sitter mellan varje inspelningslager. Detta gör att laserstrċlen kan spela in pċ bċda lagren. När det första lagret har spelats in, fokuseras lasern om för att spela in frċn det andra lagret. 8,5 GB kapacitet pċ en enda skiva!

DVD+R Double Layer Matt Silver
DVD+R Double Layer Matt Silver
Produktinformation

Kapacitet: 8,5 GB
Hastighet: 8x
Förpackningsmodell: 25 Pack Spindle
Disyta: Matt Silver

43757 Angled
43757 angled
43757 - Global Reflection
DVD+R DL Matt Silver 8x
43757 - Global Flat