DVD+R

Double Layer Wide Inkjet Printable

 
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media från Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

På grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 åren, kan Verbatim tillhandahålla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD+R Double Layer Wide Inkjet Printable
DVD+R Double Layer Wide Inkjet Printable

Lång livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för långsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behålla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tål stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard
Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

AZO-teknik
AZO är en patenterad teknologi som uteslutande används av Verbatim. Den ger det ultimata motståndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet.

Dubbla lager, dubbel kapacitet
Dubbla lager av inspelning har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substratlager som sitter mellan varje inspelningslager. Detta gör att laserstrålen kan spela in på båda lagren. När det första lagret har spelats in, fokuseras lasern om för att spela in från det andra lagret. 8,5 GB kapacitet på en enda skiva!

Specialanpassa dina skivor
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstråleskrivare. De här skivorna låter dig skriva ut vad du vill, var som helst på skivytan.

DVD+R Double Layer Wide Inkjet Printable
DVD+R Double Layer Wide Inkjet Printable
Produktinformation

Part Number: 43667

Kapacitet: 8,5 GB
Hastighet: 8x
Förpackningsmodell: 25 Pack Spindle
Skivyta: Wide Inkjet Printable
Utskriftsområde: 21-118 mm

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Besök supportcentret för nedladdning av programvara, handböcker, vanliga frågor, felsökning, garantier, returer och reparationer samt hur du kontaktar Verbatims tekniska support.

43667 angled33
43667 - Global Reflection
43667 DVD+R DL Global Disc Surface Printed
43667 DVD+R DL Global Disc Surface
43667 - Global Flat