DVD+R

Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

 
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media frċn Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

Pċ grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 ċren, kan Verbatim tillhandahċlla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

Lċng livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för lċngsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behċlla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tċl stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard
Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

AZO-teknik
AZO-tekniken ger det ultimata motstċndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet. Detta säkerställer ljud och bild av hög kvalitet och en arkivlivslängd pċ mer än100 ċr.

Dubbla lager, dubbel kapacitet
Dubbla lager av inspelning har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substratlager som sitter mellan varje inspelningslager. Detta gör att laserstrċlen kan spela in pċ bċda lagren. När det första lagret har spelats in, fokuseras lasern om för att spela in frċn det andra lagret. 8,5 GB kapacitet pċ en enda skiva!

Specialanpassa dina skivor
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstrċleskrivare. De här skivorna lċter dig skriva ut vad du vill, var som helst pċ skivytan.

Life Series
Life Series DVD+R DL är optimerad för data- och videoprogram.

DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
Produktinformation

Kapacitet: 8,5 GB
Hastighet: 8x
Pack Style: 50 Pack Spindle
Skivans yta: Inkjet Printable-No ID
Tryckyta: 23-118mm

Double / Dual Layer är en inspelningsbar skiva som ger 8,5 GB kapacitet pċ en enda sida (2,6 GB för 8 cm-skivor). Kompatibel med + RW Alliance (Double Layer) eller DVD-Forum (Dual Layer) specifikationer.
Den dubbla / dubbla lager av inspelningen har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substrat skikt som sitter i mellan varje inspelning lager. Detta tillċter laserstrċlen att spela in pċ bċda lagren. När väl det första skiktet har registrerats, lasern ċter fokuseras för att spela in pċ det andra skiktet.

DVD + R är en inspelningsbar skiva som ger 4,7 GB kapacitet. Kompatibel med + RW-Alliance specifikationer.
Life-seriens DVD+R DL är optimerade för data- och videoapplikationer.

97693 Global 3D
97693 Global Reflection
97693 Global Flat