DVD+R

Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

 

Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media från Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

På grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 åren, kan Verbatim tillhandahålla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

Lång livslängd

Optiska skivor är den bästa lösningen för långsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behålla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tål stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard

Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

Dubbla lager, dubbel kapacitet

Dubbla lager av inspelning har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substratlager som sitter mellan varje inspelningslager. Detta gör att laserstrålen kan spela in på båda lagren. När det första lagret har spelats in, fokuseras lasern om för att spela in från det andra lagret. 8,5 GB kapacitet på en enda skiva!

Specialanpassa dina skivor

Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstråleskrivare. De här skivorna låter dig skriva ut vad du vill, var som helst på skivytan.

Life Series

Life Series DVD+R DL är optimerad för data- och videoprogram.

DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

Produktinformation

Part Number: 97693

Kapacitet: 8,5 GB
Hastighet: 8x
Pack Style: 50 Pack Spindle
Skivans yta: Inkjet Printable-No ID
Tryckyta: 23-118mm

Double / Dual Layer är en inspelningsbar skiva som ger 8,5 GB kapacitet på en enda sida (2,6 GB för 8 cm-skivor). Kompatibel med + RW Alliance (Double Layer) eller DVD-Forum (Dual Layer) specifikationer.
Den dubbla / dubbla lager av inspelningen har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substrat skikt som sitter i mellan varje inspelning lager. Detta tillåter laserstrålen att spela in på båda lagren. När väl det första skiktet har registrerats, lasern åter fokuseras för att spela in på det andra skiktet.

DVD + R är en inspelningsbar skiva som ger 4,7 GB kapacitet. Kompatibel med + RW-Alliance specifikationer.
Life-seriens DVD+R DL är optimerade för data- och videoapplikationer.

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Besök supportcentret för nedladdning av programvara, handböcker, vanliga frågor, felsökning, garantier, returer och reparationer samt hur du kontaktar Verbatims tekniska support.

97693 Global 3D
97693 Global Reflection
97693 Global Flat