DVD+R

Double Layer Matt Silver

 

Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media från Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

På grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 åren, kan Verbatim tillhandahålla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

 
DVD+R Double Layer Matt Silver

Lång livslängd

Optiska skivor är den bästa lösningen för långsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behålla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tål stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard

Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

AZO-teknik

AZO är en patenterad teknologi som uteslutande används av Verbatim. Den ger det ultimata motståndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet.

Dubbla lager, dubbel kapacitet

Dubbla lager av inspelning har gjorts möjligt genom skapandet av ett nytt substratlager som sitter mellan varje inspelningslager. Detta gör att laserstrålen kan spela in på båda lagren. När det första lagret har spelats in, fokuseras lasern om för att spela in från det andra lagret. 8,5 GB kapacitet på en enda skiva!

DVD+R Double Layer Matt Silver
DVD+R Double Layer Matt Silver

Produktinformation

Part Number: 43541

Kapacitet: 8,5 GB
Hastighet: 8x
Förpackningsmodell: 5 Pack Jewel Case
Disyta: Matt Silver

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Besök supportcentret för nedladdning av programvara, handböcker, vanliga frågor, felsökning, garantier, returer och reparationer samt hur du kontaktar Verbatims tekniska support.

Verbatim Lifestyle pictures Share your moments with Verbatim 43888 43229 43285 43148 43541 AB 4
43541 Global Flat
43541 Global 3D
DVD+R DL Matt Silver 8x
43541 Global Reflection