DVD-R

Wide Inkjet Printable No ID Brand

 
DVD-R Wide Inkjet Printable No ID Brand
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media frċn Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

Pċ grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 ċren, kan Verbatim tillhandahċlla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD-R Wide Inkjet Printable No ID Brand
DVD-R Wide Inkjet Printable No ID Brand

Lċng livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för lċngsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behċlla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tċl stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard
Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

AZO-teknik
AZO-tekniken ger det ultimata motstċndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet. Detta säkerställer ljud och bild av hög kvalitet och en arkivlivslängd pċ mer än100 ċr.

Specialanpassa dina skivor
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstrċleskrivare. De här skivorna lċter dig skriva ut vad du vill, var som helst pċ skivytan.

DVD-R Wide Inkjet Printable No ID Brand
DVD-R Wide Inkjet Printable No ID Brand
Produktinformation

Kapacitet: 4.7GB
Hastighet: 16x 
Förpackningsmodell: 50 Pack Spindle
Skivyta: Wide Inkjet Printable
Utskriftsomrċde: 21 – 118mm

43533 DVD R Disc Surface_ printed
43533 DVD R Disc Surface_unprinted
43533 Angled
43533 Global Reflection
43533 Global Flat