DVD-RW

8cm Inkjet Printable

 
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media från Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

På grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 åren, kan Verbatim tillhandahålla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable

Lång livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för långsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behålla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tål stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard
Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

Flera användningsområden
Verbatims omskrivbara skivor kan skrivas och skrivas om gång på gång. SERL-tekniken tillåter kontinuerliga omskrivningar utan kvalitetsförlust eller försämrat ljud.

8 cm-skivor
Dessa 8 cm omskrivbara DVD-skivor har en kapacitet på 1,4 GB eller 30 minuters inspelningstid, och även om dess diameter är mindre än vanliga DVD-skivor, fungerar de ändå bra i de flesta DVD-spelare. De kan skrivas om upp till 1 000 gånger utan någon kvalitetsförlust. RW-media har den extra fördelen att de inte behöver slutföras, det är bara att spela in, spela upp och fortsätta spela in.

Specialanpassa dina skivor
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstråleskrivare. De här skivorna låter dig skriva ut vad du vill på skivytan.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable
Produktinformation

Part Number: 43640

Kapacitet: 1.4GB
Hastighet: 2x
Förpackningsmodell: 10 Pack Spindle
Skivyta: Inkjet Printable
Utskriftsområde: 22 – 78mm

Reflekterande silverskikt för överlägsen prestanda

Support

Besök supportcentret för nedladdning av programvara, handböcker, vanliga frågor, felsökning, garantier, returer och reparationer samt hur du kontaktar Verbatims tekniska support.

43640 Global Flat
43640 Global Reflect
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface printed
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface