DVD+RW

8cm Inkjet Printable

 
DVD+RW 8cm Inkjet Printable
Översikt

När tillverkare av drivrutiner testar sina produkter använder de media frċn Verbatim. Det finns en anledningen till varför den är nr. 1 i världen – garanterad kvalitet!

Pċ grund av den omfattande forskning och utveckling som bedrivits av Verbatim under de senaste 50 ċren, kan Verbatim tillhandahċlla skivor av högsta kvalitet som säkerställer att alla dina data lagras säkert och varar i en livstid.

DVD+RW 8cm Inkjet Printable
DVD+RW 8cm Inkjet Printable

Lċng livslängd
Optiska skivor är den bästa lösningen för lċngsiktig säker och trygg lagring av viktiga filer - perfekt för alla dina värdefulla foton, videor och dokument som du vill behċlla för alltid. De är damm- och vattensäkra och tċl stora variationer i temperatur och fuktighet.

HardCoat Scratch Guard
Verbatims DVD-skivor är försedda med HardCoat Scratch Guard som skyddar mot fingeravtryck och damm samt reducerar fel vid in- och uppspelning.

Flera användningsomrċden
Verbatims omskrivbara skivor kan skrivas och skrivas om gċng pċ gċng. SERL-tekniken tillċter kontinuerliga omskrivningar utan kvalitetsförlust eller försämrat ljud.

8 cm-skivor
Dessa 8 cm omskrivbara DVD-skivor har en kapacitet pċ 1,4 GB eller 30 minuters inspelningstid, och även om dess diameter är mindre än vanliga DVD-skivor, fungerar de ändċ bra i de flesta DVD-spelare. De kan skrivas om upp till 1 000 gċnger utan nċgon kvalitetsförlust. RW-media har den extra fördelen att de inte behöver slutföras, det är bara att spela in, spela upp och fortsätta spela in.

Specialanpassa dina skivor
Verbatims utskrivbara skivor har en utskrivbar yta avsedd för bläckstrċleskrivare. De här skivorna lċter dig skriva ut vad du vill pċ skivytan.

DVD+RW 8cm Inkjet Printable
DVD+RW 8cm Inkjet Printable
Produktinformation

Kapacitet: 1.4GB
Hastighet: 2x
Förpackningsmodell: 10 Pack Spindle
Skivyta: Inkjet Printable
Utskriftsomrċde: 22 – 78mm

43641 - Global Angled
43641 - Global Reflect
43641 DVD+RW 8cm Global Disc Surface printed
43641- Global Flat
43641 DVD+RW 8cm Global Disc Surface