Vi är här för att hjälpa

Vår supportsida innehåller alla senaste nedladdningar av programvara, manualer och vanliga frågor om våra produkter samt kontaktinformation för teknisk support på Verbatim. Hitta svaren du behöver om de Verbatim-produkter du gillar.

Here to Help

Sök i vår katalog med stöddokument

Reset

Visar dokument för: CD-R AZO Crystal

Hur kan jag bränna 80 hela minuter på en CD-R?

Om du vill utnyttja diskarnas fulla kapacitet bör du se över inställningarna i skrivprogrammet och ställa in alternativet att "överbränna" en disk.

Kontrollera också att den senaste inbyggda programvaran är installerad på din inspelare. Kontakta tillverkaren av enheten för att få den senaste inbyggda programvaran. Vanligtvis finns den tillgänglig på tillverkarens webbplats.

Centrala tekniker: Vad är MediDisc?

CD-R och DVD-R avsedda för den medicinska industrin för lagring av värdefull patientinformation. Användning av bättre specifikationer för bättre kompatibilitet och inspelningskvalitet. Använder AZO.

Centrala tekniker: Vad är SERL?

Ett speciellt inspelningsskikt som finns på Verbatims CDRW-, DVD/ RW- och BD-RE-medier och som garanterar en störningsfri inspelning varje gång.

Centrala tekniker: Vad är AZO?

Det ultimata motståndet mot UV-ljus för ökat skydd och ökad tillförlitlighet. Högkvalitativ bild och ljud med mer än 100 års arkivering. Används i DVD-R- och CD-R-skivor.

Vad betyder DataLifePlus?

Inom Verbatims professionella portfölj finns DataLifePlus-sortimentet som är utvalt enligt ännu strängare specifikationer, vilket eliminerar spårnings- och fokusfel och säkerställer bättre kompatibilitet med skrivare och inspelare.

Detta resulterar i:
• Mindre avböjning och excentricitet på CD-R
• Mindre avvikelse och lutning på DVD-R
• Bättre specifikationer på BD-R

Produktservice och support
Få svar på frågor om produktinstallation, användning och skötsel samt reparation och underhåll. Vi kan hjälpa till.
Email:

Skicka en e-post för att få ett svar från en supportrepresentant på Verbatim.

Kontakta supportteamet via e-post
Phone:

Ring en supportrepresentant på Verbatim på:

00 800 3883 2222 eller 0049 6196 900198/ -96/ -94
Verbatim Support är tillgänglig måndag till fredag kl. 9:00 till kl. 17:00 centraleuropeisk tid (med undantag för helgdagar) och på följande språk: Engelska, tyska, italienska, franska och spanska.